Hoppa till sidans innehåll

HVT förlorade seriefinalen

25 NOV 2018 21:18
HVT var aldrig riktigt nära. HK Guldkroken hade kontroll på derbyt i Hjo och vann med klara 37–21. – Guldkroken är ett bra lag när allt klaffar för dem, konstaterade HVT-tränaren Patrik Andersson.
  • Skapad: 25 NOV 2018 21:18

HVT kom till derbyt och seriefinalen i Guldkrokshallen med sex raka segrar. Men segersviten blev inte längre än så. Guldkroken ledde från start till mål och var egentligen aldrig hotat.

– Jag tycker att vi var okej i första halvlek. Då kom vi ändå till chanser, men vi missade. I andra var vi klappekass, sa tränare Andersson, vars lag låg under med 12–18 i paus och sedan förlorade med 21–37.

– Som det var i dag har vi ingen spelare som tar plats i deras lag. De är bra. När allt klaffar för dem, och det gjorde det i lördags, då är de ett bra handbollslag.  Samtidigt klaffade nästan inget för oss, och då blir det stor skillnad. Tyvärr.

Mikael Wester i Guldkroksmålet stod för en bra match. 

– Han var bra redan när de mötte Trollhättan. Han har ju inte spelat på ett par år, så det tar ett tag att komma igång. 

För HVT väntar en ny hemmamatch på fredag hemma mot Uddevalla HK. Och cn chans att börja på en ny segersvit.

– Ja, vi får försöka komma tillbaka då. Derbyt är inte så mycket att säga om. Guldkroken var bättre än oss i dag och så är det ibland.

I HVT gjorde Alexander Wester comeback efter ha varit korsbandsskadad.

– Han spelade sista 20 minuterna och det är riktigt kul att han är med igen. Han har varit borta ett år och det kommer säkert ta tid innan han är i toppform, men bara att han är tillbaka i spel och träning är väldigt roligt, sa Andersson.

HK Guldkroken Hjo – HV Tidaholm 37–21 (18–12)
Mål HVT: Jonatan Forss 6,  Linus Skoog 4, Martin Ström 4, Kristoffer Larsson 2, Emil Friberg 2, Anton Olsson Wennberg, Marcus Forsell, Tobias Johansson.


Epost: Adressen Gömd

Sparbanken_edited-1 

Postadress:
IF HV Tidaholm - Handboll
Stallängsvägen 4
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 050212099
Fax: 050212099
E-post: This is a mailto link

Se all info