Hoppa till sidans innehåll

William ska spela Sverigecupen

25 SEP 2018 10:00
För fyra år sedan var HV Tidaholm representerat i Sverigecupen. Nu är det dags igen. William Lööw Brunell är uttagen i Västgötalaget.
  • Skapad: 25 SEP 2018 10:00

William Lööw Brunell

De senaste HVT-spelarna att representera Västergötland i distriktslagsturneringen var Adam Nilsson och Linus Gustafsson som spelade för P99-laget. Nu är det dags för P03-gänget att spela. Och då är HVT-produkten Lööw Brunell en av de uttagna. 

Lööw Brunell var med och tränade med HVT:s seniorlag under slutet av förra säsongen och under försäsongen har han fått speltid i träningsmatcherna. Men när serien drar igång är 15-åringen för ung för att spela seniorhandboll och han kommer därför spela seriematcher med 03-laget och turneringar med IFK Skövde. I somras spelade han, tillsammans med målvakten Theo Sörman, med i Partille Cup med IFK Skövde och han har också hunnit spela en höstcup i Göteborg.

Hur känns det att få spela Sverigecupen?

– Det känns bra. Kul. Jag har väl spelat bra i de tureringar jag spelade i somras och nu i höst – Partille Cup och Göteborgscupen, säger William.

Sedan ett par år tillbaka genomförs inga uttagningar inom Västgötahandbollen. Spelare från alla föreningar får vara med på förbundets läger

– Det har varit fyra läger och det ska vara ett träningsläger till i oktober, säger Lööw Brunell.


Epost: Adressen Gömd

Sparbanken_edited-1 

Postadress:
IF HV Tidaholm - Handboll
Stallängsvägen 4
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 050212099
Fax: 050212099
E-post: This is a mailto link

Se all info