Hoppa till sidans innehåll

HVT vann tredje raka

13 OKT 2018 16:25
HVT åkte till Karlstad med förhoppningar om att vinna tredje raka. Och de grönvita åkte hem med två nya poäng. – Nu blir det en viktig match för oss hemma på fredag mot Team Kropps, sa tränaren Patrik Andersson efter 24–17 i Sundsta Sporthall.
  • Skapad: 13 OKT 2018 16:25

Efter tre omgångar av division 3-handbollen har HVT full poäng efter lördagens seger i Värmland. Lagen följdes åt målmässigt under hela den första halvleken även om HVT hade ett eller två måls försprång under stora delar av halvleken. 

I andra halvlek gick HVT från 14–12 till 22–13 och där avgjordes matchen. Till slut vann HVT med 24–17 och kunde ta med sig två nya poäng hem till Tidaholm.

Och precis som efter matchen mot Lidköping var det just segern som var det som gladde tränare Andersson mest...

– Vi slarvade för mycket. Det var för många tekniska fel. Men vi vann, tog två poäng och fick ytterligare ett par plusmål. Och att HVT tar två poäng uppe i Värmland händer ju inte alltid. 

Var det ändå någon som stack ut?

– Benny Banarp i målet var helt okej och i försvarsspelet stod vi bra. Där gjorde alla vad de skulle. Men annars var det inte någon som verkligen stack ut. 

På fredag spelar HVT hemma igen. Då kommer Team Kropps från Uddevalla på besök. 

– Jag hoppas att vi har lärt oss från förra säsongen där det fanns matcher där vi tappade onödiga poäng. Nu är det en viktig match för oss på fredag och det vore väldigt bra om vi kunde ta två poäng till där. Jag hoppas också att Linus Skoog hinner bli frisk. Han var halvsjuk i dag, men nu får han en vecka på sig och då borde han hinna bli kry.

IF Hellton Karlstad – HV Tidaholm 17–24 (9–11)
Mål HVT: Kristoffer Larsson 6, Jonatan Forss 6, Erik Thurén 4,  Eric Flarup 2, Gustav Kronberg 2, Linus Gustafsson, Martin Ström, Adam Nilsson, Linus Skoog.


Epost: Adressen Gömd

Sparbanken_edited-1 

Postadress:
IF HV Tidaholm - Handboll
Stallängsvägen 4
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 050212099
Fax: 050212099
E-post: This is a mailto link

Se all info